Trainingen


Al vanaf begin jaren ’90 werkt Pink Condition met homoseksuele mannen en lesbische vrouwen op de maandag- en woensdagavond aan een gezond, soepel en krachtig lijf. We bieden een afwisselend programma met oefeningen die de lenigheid bevorderen, het uithoudingsvermogen oppeppen en spiergroepen afzonderlijk trainen. Er doen per avond zo’n 15 mensen mee. Iedereen die zich tot de LHBTIQ+ gemeenschap rekent, is van harte welkom. Het programma is voor zowel beginners als gevorderden te volgen.

We trainen in de sportzaal van basisschool Stepping Stones, Notenboomlaan 137 (zie Locatie). De tijden (maandag- en woensdagavond van 18.00 tot 19.30 uur) zijn zo gekozen dat je vanuit je werk of andere dagelijkse bezigheden aansluitend kunt gaan sporten en nog een groot deel van de avond overhoudt.

Kosten: € 75,- per seizoen als je één avond per week komt trainen en € 150,- als je twee avonden per week komt trainen. Een seizoen loopt van september tot januari en dan van februari tot juni. Rond kerst en oud/nieuw is er twee weken kerstvakantie en in de maanden juli en augustus zijn er ook geen trainingen.

Twijfel je of je het wel leuk zult vinden en of je het wel aan kunt? Een kennismakingstraining is altijd mogelijk.

Pink Condition is de sportclub bij uitstek voor homoseksuele sporters (LHBTIQ+) in Utrecht en omgeving die op een sportieve, actieve, gezellige en speelse manier aan hun conditie willen werken.

030-2887967

sport@pinkcondition.nl