• Conditie
  • Spieren
  • Sporten

Over Pink Condition

Bij Pink Condition trainen homoseksuele sporters (LHBTIQ+) stevig aan conditie en spieropbouw, in een gezellige, ontspannen sfeer.

Locatie

Basisschool Stepping Stones
Notebomenlaan 137
Utrecht

Organisatie

Johannes Noordstar

Aanmelden

sport@pinkcondition.nlWelkom op de website van Pink Condition.

Zin in conditietraining? Dan ben je bij Pink Condition aan het goede adres. Zien we je op een maandag of op een woensdag? Dat zijn onze trainingsavonden.
De lessen in de sportzaal duren 1,5 uur en beginnen om 18.00 uur.

De trainingen starten altijd met een goede en leuke warming up en eindigen altijd met een cooling down. Elke training is anders. Op een speelse manier met veel wedstrijd element én veel lachen, rennen we, springen we, doen push-ups en heel veel sit-ups. Dit alles onder de professionele leiding van Johannes Noordstar.
Zin om eens mee te doen? Je bent van harte welkom. Meld je aan via sport@pinkcondition.nl!

Ja ik wil ook een goede conditie!
Je bent van harte welkom om een keer mee te trainen. Neem schone sportschoenen mee en makkelijk zittende sportkleding, geef je ook even op via de e-mail sport@pinkcondition.nl en doe mee!

Wist je dat:
Door de goede warming up en cooling down, de doordachte opbouw van de training er nooit blessures zijn? Wel spierpijn!

Seizoen 2023-2024 is bijna afgelopen, in juli en augustus zijn er geen trainingen. De laatste lessen zijn op 24 en 26 juni. Seizoen 2024-2025 begint op 2 en op 4 september.

 
 
 
 
 
 

Regels voor contactsporten naar aanleiding van het corona virus conform RIVM.

Bestuur: Johannes, Leonie, Leon, Benno en Carolien

 

 

Pink Condition is de sportclub bij uitstek voor homoseksuele sporters (LHBTIQ+) in Utrecht en omgeving die op een sportieve, actieve, gezellige en speelse manier aan hun conditie willen werken.

030-2887967

sport@pinkcondition.nl